submit


Min vän Tanya precis köpt sig en riktigt cool smart telefon. Hon har sparat pengar för lite tid för denna telefon och nu när hon äntligen det hon är mycket glad över. Just nu har hon ringde mig och bjöd in mig till hennes hus för ett foto skjuta med den nya telefonen. Det gör så vackra bilder, och har alla dessa bra program för foton. Vill du hjälpa mig välja några outfits för denna roliga fotosession? Det kan vara något tillfälligt, fånig eller funky. Poängen är att ha kul och må bra. Kanske bör jag välja ett par outfits och ta några bilder med dem alla. Vad är dina tankar damer? Kommer du ge en hjälpande hand? Ha en bra tid med att spela detta roliga nya spel som kallas Telefonen Foto Kul och se om du kan hjälpa mig att förbereda mig för detta rolig fotografering med min vän. Lycka till.

About